ETN belépés, Tanulmányi nyilvántartás

Konzultációk helyszíne

2051 Biatorbágy, Patak u. 34/A.

A főiskola megközelítése tömegközlekedéssel: (Megközelítés autóval)
Tömegközlekedéssel úgy a legegyszerűbb eljutni a főiskolára, ha Budapest Kelenföld állomásról autóbusszal jön valaki. Budapest, Kelenföldi pályaudvar Etele téri részéről vasárnapokon óránként induló járattal (8:40, 9:40; 10:40) Biatorbágy, Vasúti u. megállóig. Járatszám: 760 – Etyek felé, a 4-es állomáshelyről indul, össz menetidő: 26 perc. A teljes árú menetjegy 370.- Ft egy útra. A jegyek kizárólag a pályaudvaron található jegy automatáknál vagy az elővételi pénztárban válthatók, a buszvezetőnél NEM!, ezért időben ki kell érkezni, mert a buszok pontosan indulnak.
Természetesen a jegyek oda-vissza útra is megvehetők előre, és az 50%-os kedvezmény/Diákigazolvány is érvényesíthető jegyvásárláskor. (Visszafelé a buszon is lehet jegyet venni, de számítani kell arra, hogy ha 10-20-még több ember ezt teszi, akkor a menetidő jelentősen megnövekszik – hisz addig nem indul a busz, amiíg mindenki meg nem vette a jegyét -, így azok, akik vonattal utaznak tovább, esetlegesen lekéshetik a járatukat!)  Biatorbágyon a Vasúti utca megállótól már csak 5 perc sétára található a főiskola. A Füzes u. 83/a-nál egy nyitott kapun keresztül lehet legyalogolni az épülethez. Részletekért lásd az alábbi térképet:

A főiskola megközelítése autóval:
Autóval a Kolozsvári út felől közelíthető meg a főiskola. A GPS rendszerint a Patak utca másik vége felől akarja behozni az autósokat, de arról nem járható végig az utca. Részletekért lásd a térképet:

Letölthető tanulmányokHallgatói hírek

Adó 1% felajánlása

Adó 1% felajánlható intézményünknek is!

Technikai számok:
Sola Scriptura Teológiai Főiskola: 18234385-1-13
Spalding Teológiai Képzésért Alapítvány: 18692938-2-13